En av de aller siste dagene i året samler vinternissene seg for å gi gaver til Våren. For hvis ikke Våren får sine gaver vil den aldri komme igjen, og kommer ikke Våren får ikke vinternissene sove, og får ikke vinternissene sove så vil vel det mest forferdelige skje.

I år er det nissen Uvirkelig som har fått det ærefulle oppdrag å ta vare på gavene, slik at det er lett å finne dem fram når overrekkelsesdagen kommer. Men Uvirkelig glemmer hvor hun har gjemt gavene. Glemmer det akkurat lenge nok til at Isdronningen klarer å stjele gavene.

Det er ikke annet å gjøre enn å sende to små nisser ut på en magiske reise til Isdronningens land for å finne gavene igjen.

Medvirkende

Manus og regi: Elin Hassel Iversen
Musikk: Heidi Husby
Lys: Sune Schjelderup
Kostymer: Nina Gjølgasæther, Lisa Sand, Mariann Nilsen
Produsent: Tre Tårn

Musikere: Audun Eriksen, Heidi Husby

Skuespillere: Ibe Hassel, Elin Kristensen, Bjørn Sundseth, Hans Göran Eriksson, Svein Georg Mogseth, Niklas Kristensen, Ola Ravn Hassel, Ståle Ingebretsen, Morten Rausand, Siri Svendsgaard Gjølgasæther, Marta Bjerkenes Nordstrand, Kristin Dybvik, Madeleine Nilsen, Ernst Rausand, Roar Huseby, Herman Hassel, Morten Mogseth, Bjørn-Erik Hanssen, Ronja Kristensen, Siw Amdam Kristensen, Marthe Rausand, Tiril Malmedal Eriksen, Heida Johannesdottir Mobeck, Kristine Garvin, Kristin Senumstad Berg, Gun Friis, Grete Johnsen

Produksjonsansvarlig: Stig Meidell Johansen
Sekretær: Turid Johansen
Inspisient: Trude Warnes
Rekvisitter: Stig Meidell Johansen, Mariann Nilsen
Teknisk: Ola Sand, Edvin Bjørlo, Eldar Rudolfsen
Sminke: Catharina Sand

Oppført i Ringve botaniske hage